首页 - 手机APP下载 - 资料 - 查词 - 翻译 - 地盘

口语提升

能力提升

综合

手机APP下载

您现在的位置: 首页 > 专业八级 > 专八题库 > 专八真题 > 正文

2017年3月英语专业八级考试真题参考答案

来源:可可英语 编辑:alice   VIP免费外教试听课 |  可可官方微信:ikekenet

PartⅠLISTENING COMPREHENSION
SECTION A MINI-LECTURE
1. signing
2. primary
3. literacy
4. different but complementary
5. settling/resolving
6. many social contexts
7. characteristics/features
8. reaction
9. distance
10. emotion
11. deliberate
12. intimacy and immediacy
13. continuum
14. degrees of interactivity
15. the usage
SECTION B INTERVIEW
1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
答案:B. Disheartening.
2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
答案:A. 200.
3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
4. Why do health workers need case management protocol training?
答案:B. They can open up more treatment units.
5. What does this interview mainly talk about?
答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
6. What is Tom's main role in his new position?
答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
7. According to Tom, what does innovation require of people?
答案:B. Being brave and willing to take a risk
8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
答案:B. Aiming at a consumer level.
9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
答案:D. Examining the future carefully.
10. Which of the following might Tom work for?
答案:A. A media agency.

保存到QQ日志   登录QQ空间
重点单词   查看全部解释    
characteristics [,kærəktə'ristiks]

想一想再看

n. 特性,特征;特质;特色(characteristi

 
render ['rendə]

想一想再看

vt. 使成为,提供,报答,着色; 执行,实施

 
perfunctory [pə'fʌŋktəri]

想一想再看

adj. 草率的,敷衍的

联想记忆
assessment [ə'sesmənt]

想一想再看

n. 估价,评估

 
awareness [ə'wɛənis]

想一想再看

n. 认识,意识,了解

联想记忆
challenge ['tʃælindʒ]

想一想再看

n. 挑战
v. 向 ... 挑战

 
military ['militəri]

想一想再看

adj. 军事的
n. 军队

联想记忆
contrary ['kɔntrəri]

想一想再看

adj. 相反的,截然不同的
adv. 相反(

联想记忆
demonstrate ['demənstreit]

想一想再看

vt. 示范,演示,证明
vi. 示威

联想记忆
decision [di'siʒən]

想一想再看

n. 决定,决策

 

新东方专业八级Tem8网络课程:试听更多Tem8网络课程>>

关键字: 专八 真题 答案 2017

发布评论我来说2句

    特别推荐

    新东方新概念英语网络课程查看更多>>

    课程 课时 优惠价 试听
    【零基础直达四级水平】套装 776 ¥2599
    职场新概念英语视频精讲1册 145 ¥699
    职场新概念英语视频精讲2册 193 ¥699
    职场新概念视频精讲全4册 556 ¥1999
    初中新概念视频精讲1+2册 338 ¥999
    初中新概念英语视频精讲2册 193 ¥699
    高中新概念视频精讲2+3册 314 ¥999
    高中新概念英语视频精讲2册 193 ¥699
    大学新概念英语视频精讲3册 121 ¥699

    可可背单词

    • 专八听力新闻词汇
    • 专八词汇背诵大全
    • 专业八级核心词汇

    可可英语官方微信(微信号:ikekenet)

    每天向大家推送短小精悍的英语学习资料.

    添加方式1.扫描上方可可官方微信二维码。
    添加方式2.搜索微信号ikekenet添加即可。
    友情链接:积木交友app官方下载  最火的交友app怎么用  有没有语音交友app  国内交友恋足app  北美拉拉交友app  富人都用什么交友app  最火的交友app怎么用  附近人交友app  听声音交友的app  二次元交友扩关系app  app交友软件下载免费  好一点的交友app  积木交友app下载软件  外国同志交友app直播  holle语音交友app  免费交友app排行榜  2017app交友软件  聊天交友app哪个好  交友app开发多少钱  相亲交友app推荐